Όλη η διαδικασία καλλιέργειας , παραγωγής βρίσκεται υπό την εποπτεία της Δ.Η.Ω, φορέας ελέγχου Βιολογικών προϊόντων , από την οποία μας παρέχεται κάθε χρόνο η πιστοποίηση για την γνησιότητα του ελαιολάδου μας, την ποιότητά του και τη διαδικασία παραγωγής του που έχουν τις ρίζες τους στην οικογενειακή μας παράδοση την αγάπη μας για το προϊόν που παράγουμε και τον σεβασμό στο καταναλωτικό μας κοινό.

Αναλαμβάνουμε εμείς να σας το στείλουμε στον χώρο σας.
Διατίθεται σε δοχεία των 5 , 10 και 15 κιλών. Τιμή γνωριμίας 5,5euro / κιλό

Η έκθεση ανάλυσης ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο:

Από το κτήμα στο λιοτρίβι

Το ελαιοτριβείο (ή λιοτρίβι) είναι ένα μικρό «εργοστάσιο» όπου παράγεται το ελαιόλαδο. με τις παρακάτω διαδικασίες:
Αρχικά, στον χώρο υποδοχής, οι ελιές αδειάζονται από τα σακιά και ζυγίζονται.
Στη συνέχεια οι ελιές τοποθετούνται σε έναν αναβατήρα, όπου γίνεται αποφύλλωση (ξεκαθάρισμα από τα φύλλα), και οι ελιές οδηγούνται σε μια δεξαμενή για να πλυθούν με άφθονο καθαρό νερό.
Μετά την πλύση, οι ελιές ζυγίζονται ξανά και οδηγούνται μέσω ενός άλλου αναβατήρα στον σπαστήρα, όπου συνθλίβεται ο καρπός με την χρήση μηχανικών σφυριών (διαδικασία που παλιότερα γινόταν με μυλόπετρες). Ο σπασμένος καρπός οδηγείται στον μαλακτήρα, όπου μαλάσσεται η «ελαιοζύμη» με νερό για να γίνει επεξεργάσιμη. Από τον μαλακτήρα, η ελαιοζύμη οδηγείται στον φυγοκεντριστήρας (ή ντεκάτερ), όπου διαχωρίζεται ο πυρήνας (κουκούτσι) από το λάδι με τη μέθοδο της φυγόκεντρου δύναμης. Σειρά έχει ο διαχωριστήρας, όπου διαχωρίζεται το λάδι από το νερό. Το καθαρό λάδι βγαίνει από τους σωλήνες και γεμίζονται οι φιάλες με το τελικό προϊόν.